«Μπορώ να Φέρω Τουλάχιστον Ένα;»

poverty-thumb-largeimmigrants-to-ergo-mathiton-apo-ti-lemeso-gia-tous-prosfyges-paei-londino-eikonesΑγαπητοί Γονείς,

Η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας συνεχίζεται και καθημερινά δοκιμάζονται συνάνθρωποί μας Έλληνες και Πρόσφυγες.

Η ελληνική κοινωνία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία της και αναλαμβάνει να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που πλήττονται.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Συλλόγου μας, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, οι οποίες στηρίζουν άπορες οικογένειες συμπεριλαμβανομένων 165 παιδιών (εκ των οποίων 15 βρέφη) στη περιοχή, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως και την προσπάθεια της ΚΟΔΕΠ (Κοινωνική Δημοτική Επιχείρηση) για την ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά στην πατρίδα μας και βρίσκονται στον Πειραιά.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή «Φέρνοντας Τουλάχιστον Ένα», προσφέροντας κοινωνικό έργο και δείχνοντας παράλληλα στα παιδιά μας την αξία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει στο Σχολείο μας μέχρι και την Πέμπτη 24/3/2016 .

Τα είδη θα συσκευαστούν από εθελοντές γονείς & διοικητικό προσωπικό του σχολείου μας και θα μεταφερθούν στα σημεία που αναφέραμε με μέσο που θα μας διαθέσει το σχολείο.

Τι φέρνουν τα παιδιά;

Φέρνουν στο σχολείο ό,τι επιθυμεί να προσφέρει η οικογένειά σας, αναγράφοντας και τον αποδέκτη των ειδών: Δήμος Διονύσου ή ΚΟΔΕΠ.

Οικογένειες Δήμου Διονύσου: Λάδι (μεγάλη ανάγκη), αλεύρι, όσπρια, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ (όχι kid), βρεφικό γάλα, μπισκότα, φρυγανιές, ζάχαρη, πελτές τομάτας (ή στον τρίφτη), αλάτι, χυμούς μακράς διάρκειας, δημητριακά και μπάρες δημητριακών.

ΚΟΔΕΠ για την στήριξη των προσφύγων: κάλτσες, εσώρουχα, παπούτσια σε καλή κατάσταση, αντίσκηνα, σκηνές, παιδικά καροτσάκια, αναπηρικά αμαξίδια, είδη υγιεινής.

Θερμή παράκληση: Η παραπάνω λίστα διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των πιο πάνω φορέων, και παρακαλούμε πολύ να συνεισφέρετε μόνο ό,τι αναγράφεται πιο πάνω. Εάν θέλετε να βοηθήσετε στη συσκευασία των ειδών την Τρίτη 5/5, στείλτε email στο info@sigana.gr σημειώνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όλοι μαζί οι γονείς και τα παιδιά της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Θερμή παράκληση: Η παραπάνω λίστα διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των πιο πάνω φορέων, και παρακαλούμε πολύ να συνεισφέρετε μόνο ό,τι αναγράφεται πιο πάνω. Εάν θέλετε να βοηθήσετε στη συσκευασία των ειδών την Τρίτη 5/4, στείλτε email στο info@sigana.gr σημειώνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας.