Αιμοδοσία – 20 Νοεμβρίου 2016

αιμοδοσίαΗ μέρα της 5ης αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος του Σχολείου μας πλησιάζει.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί στο σχολείο μας, για να δώσουμε αίμα για τα παιδιά μας. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό φιαλών, ώστε να μπορούμε να έχουμε τη δική μας τράπεζα αίματος που θα εξυπηρετήσει ένα δικό μας άνθρωπο σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.
Ακόμη και αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα εσείς οι ίδιοι για λόγους υγείας, ζητήστε από έναν φίλο σας να δώσει για εσάς. Για να ενημερωθείτε καλύτερα για τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας, επισκεφθείτε το site του συλλόγου μας . Δηλώστε συμμετοχή επιστρέφοντας τη φόρμα συμμετοχής στη Γραμματεία του Σχολείου ως την Τετάρτη 16/11/2016. Η κυρία Ευδοκία Ευθυμίου ή η κυρία Βάνα Αθανασίου θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την ώρα προσέλευσης σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία λόγω καθυστέρησης.

Αγαπητοί γονείς, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την αβεβαιότητα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός δικτύου γονέων που δημιουργούν θετικά πρότυπα για τα παιδιά τους. Η δράση μας βασίζεται στον εθελοντισμό και ελπίζουμε ότι, και αυτή τη χρονιά, το έργο μας θα στηριχτεί από εσάς τους γονείς.